Την προφυλάκιση του 39χρονου παθολόγου, που συνελήφθη το Σάββατο από αστυνομικούς του τμήματος προστασίας ανηλίκων της Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενος ότι ασελγούσε στην ανήλικη κόρη του, διέταξε ο ανακριτής, ενώπιον του οποίου βρέθηκε το πρωί.

Η μητέρα του γιατρού, μιλώντας στο protothema.gr φανερά εκνευρισμένη από την υπόθεση μιλάει για συκοφαντίες της πρώην συζύγου του γιου της, αλλά και της συμπεθέρας της, που οδήγησαν στη σύλληψη του παιδιού της.

«Είναι όλα ψέματα, όλα. Ο γιος μου δεν έχει μπλέξει, άδικα τον κατηγορεί η πρώην γυναίκα του».

Για τον κατηγορούμενο μίλησε στο protothema.gr και ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Διαβατών κ. Ιωάννης Μαντζαρόπουλος, στο οποίο εργαζόταν ο 39χρονος. «Αιφνιδιαστήκαμε όλοι από την καταγγελία που έκανε η πρώην σύζυγός του. Γνωρίζαμε ότι είναι σε διάσταση με τη γυναίκα του αλλά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τα προσωπικά προβλήματα του καθενός. Ο εν λόγω είναι γιατρός γενικής ιατρικής, εδώ στο Κέντρο Υγείας Διαβατών και προσφέρει τις υπηρεσίες του τα τελευταία τρία χρόνια. Δεν είχε δώσει κανένα υπηρεσιακό δικαίωμα. Ελπίζουμε πως γρήγορα θα βγει η αλήθεια στο φως».

Σύμφωνα με πληροφορίες η τετράχρονη εξετάστηκε από ψυχολόγους οι οποίοι διαπίστωσαν ανάρμοστη συμπεριφορά που δεν δικαιολογείται για την ηλικία της.

Μετά τη συνδρομή ψυχολόγου οι αρχές συνέλαβαν τον 39χρονο.

Είχε προηγηθεί η καταγγελία της εν διαστάσει συζύγου του και της μητέρας της στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων, σύμφωνα με την οποία ο γιατρός προέβαινε σε ασελγείς πράξεις εις βάρος της ανήλικης κόρης του, που είναι μικρότερη των δέκα ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες το ίδιο το κοριτσάκι μίλησε στους ειδικούς για τις άσεμνες πράξεις του πατέρα της πάνω της.

Οι αρχές πραγματοποίησαν και έρευνα στο σπίτι του δράστη τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και στη Λάρισα, απ’ όπου κατάγεται. Κατά τις έρευνες εντοπίστηκαν 559 ναρκωτικά χάπια, σκληροί δίσκοι και κάρτες μνήμης ηλεκτρονικών υπολογιστών τα οποία έχουν μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομικής διεύθυνσης Θεσσαλονίκης προκειμένου να εξεταστούν.

Πηγή: protothema.gr