Το νέο iPhone 7 αναμένεται σε λιγότερο από δύο μήνες και οι φήμες για το σχέδιο και τα χαρακτηριστικά του όλο και πληθαίνουν.

Νέες φωτογραφίες δείχνουν ότι η Apple δεν σκοπεύει να κάνει μεγάλες αλλαγές στο σχεδιασμό του κινητού. Το iPhone 7 θυμίζει τα προηγούμενα iPhone 6 και iPhone 6 Plus, ενώ αυτό που φαίνεται πως θα διαφέρει είναι η κάμερα, η οποία θα είναι μεγαλύτερη και οι γραμμές για τις κεραίες θα μετατοπιστούν στην πάνω και κάτω άκρη.

Λέγεται μάλιστα ότι αυτή η μετακίνηση των γραμμών, ενδέχεται να υποδεικνύει και μεγαλύτερη αντοχή της συσκευής στο νερό. Και πάλι όμως, κάτι τέτοιο δε θα μπορούσε να κριθεί από μια φωτογραφία.

iphcam2

Σύμφωνα με τις άλλες διαρροές που έχουν ακουστεί για τη νέα συσκευή της Apple, τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus δε θα έχουν υποδοχή για τα ακουστικά, ενώ ίσως δούμε και ασύρματη φόρτιση.

Στη μεγάλη έκδοση του iPhone αναμένεται επίσης διπλή κάμερα στην πίσω πλευρά και Smart Connector. Διάφορες φήμες έχουν κυκλοφορήσει επίσης και για το χρώμα της συσκευής αλλά και για το κεντρικό πλήκτρο, δηλαδή το home button.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Apple προσπαθεί να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό των άλλων εταιρειών και ιδιαίτερα της Samsung και να αναβαθμίσει τις επόμενες συσκευές της. Οι λάτρεις εξάλλου της εταιρείας-κολοσσού την ακολουθούν σε κάθε βήμα της, αλλά περιμένουν κάτι περισσότερο κάθε φορά, τη στιγμή που οι υπόλοιπες εταιρείες ενισχύουν τον ανταγωνισμό.

newsbeast.gr/