Βολτάροντας το βράδυ στη Χώρα της Μυκόνου, δεν γίνεται να μην τραβήξει την προσοχή σας το Queen, δίπλα από το Ναυτικό Μουσείο. Προχωρώντας στην Ενόπλων Δυνάμεων, θα καταλάβεις ότι πλησιάζεις στη «βασίλισσα» της διασκέδασης από τον συνωστισμό γύρω από αυτήν.

Με ατού τη στρατηγική θέση σε ένα ωραιότερα σημεία της Χώρας, τα ποιοτικά cocktails και τις υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες, αυτό το αυθεντικό champagne & cocktail bar γράφει ένα success story από το 2010 στη νυχτερινή σκηνή του νησιού.

Η ενέργεια αυτού του μοναδικού street bar, με τον κόσμο να γεμίζει το σοκάκι και να πίνει το ποτό του πάνω στα διπλανά πεζούλια, θα σας συνεπάρει.

que1

Ένας από τους ισχυρούς λόγους που θα σας φέρουν εδώ είναι τα εξαιρετικά cocktails –η cocktail list του συμπεριλαμβάνεται αναμφισβήτητα στις καλύτερες του νησιού– και η εντυπωσιακή συλλογή από ετικέτες σαμπάνιας από όλη την Καμπανία.

que2

Οι μουσικές που θα ακούσετε νωρίς είναι χαλαρές, αλλά όσο περνάει η ώρα γίνονται όλο και πιο κεφάτες και χορευτικές. Η ατμόσφαιρα είναι υπέροχη, είτε επιλέξετε να πιάσετε θέση στα όμορφα τραπεζάκια έξω, είτε στα πεζούλια είτε στη μπάρα.

Μην παραλείψετε να ζητήσετε από το πρόθυμο προσωπικό να σας φτιάξουν το cocktail που ταιριάζει περισσότερο στα γούστα σας.

que3

Από πέρυσι το καλοκαίρι λειτουργεί και το Queen’s Secret, ένας prive χώρος, όπου σερβίρονται χαβιάρι, σαμπάνιες και cocktails για όσους επιθυμούν extra ιδιωτικότητα και premium απολαύσεις.

que4que5que6que7que8

Πληροφορίες

Ενόπλων Δυνάμεων, Χώρα, Μύκονος

Τηλ. 6949 078018

queenofmykonos.gr

Fb page: Queen Of Mykonos


ΠΗΓΗ