Είναι η εποχή του χρόνου που οι περισσότεροι έφηβοι και νέοι τελειώνουν τις διακοπές τους και προετοιμάζονται να μπουν και πάλι στην καθημερινότητα.

Αλλά για τους γόνους των πλουσίων από τη Ρωσία οι διακοπές φαίνεται πως δεν τελειώνουν ποτέ. Η βρετανική Sun δημοσιεύει τις φωτογραφίες που ανεβάζουν οι εκατομμυριούχοι έφηβοι, οι οποίοι απολαμβάνουν μια άκρως πολυτελή ζωή και δεν θέλουν να το κρύψουν. Πανάκριβα γιοτ, πολυτελή θέρετρα και ακριβά ρούχα είναι μερικά από αυτά που επιδεικνύονται στις φωτογραφίες και προκαλούν ποικίλα σχόλια από τους υπόλοιπους χρήστες.

Ένα από τα πολύ πλούσια κορίτσια που ενημερώνει συχνά το προφίλ της στο Instagram με τη χλιδάτη ζωή της είναι η Diana Manasir, κόρη ενός μεγιστάνα στο χώρο των πετρελαίων. Πρόσφατα μάλιστα δημοσίευσε εικόνες από τις διακοπές της στη Σαρδηνία μαζί με φίλη της, κληρονόμο μιας δυναστείας από τη Μόσχα.

Ξενοδοχεία που κοστίζουν χιλιάδες ευρώ τη βραδιά και εστιατόρια με πανάκριβα μενού είναι στη λίστα των επιλογών τους και φροντίζουν να ενημερώνουν όσους τους ακολουθούν για τα ακριβά τους γούστα. Αν και οι φωτογραφίες μέσα σε κάποια από τα θέρετρα απαγορεύονται, οι κανόνες φαίνεται να σπάνε για τα πλουσιόπαιδα από τη Ρωσία.

Την ίδια στιγμή η 16χρονη κόρη ενός ποπ σταρ από τη Ρωσία εμφανίζεται να κάνει διακοπές σε ένα πολυτελές και φυσικά πανάκριβο θέρετρο στο πολυτελές Φόρτε ντέι Μάρμι στο βόρειο τμήμα της Τοσκάνης και μοιράζεται λίγες στιγμές χλιδής με τους followers της.

Τα μέσα ενημέρωσης της Ρωσίας δε χάνουν ευκαιρία και ασχολούνται με την πολυτελή ζωή των εφήβων σχολιάζοντας πολλές φορές και την αλαζονική τους συμπεριφορά στα κοινωνικά δίκτυα.dadsmoney1dadsmoney3dadsmoney4dadsmoney5dadsmoney6dadsmoney7dadsmoney8dadsmoney2

 

newsbeast.gr