Νέες φήμες κυκλοφορούν για το επόμενο μοντέλο του τεχνολογικού κολοσσού, Apple. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Mirror, οι διαδόσεις λένε ότι το επόμενο iPhone θα έχει μια κυρτή οθόνη με άλλη εκπομπή φωτός (OLED), παρόμοια με το μοντέλο Galaxy S7 Edge της Samsung.

Η εταιρεία από την Καλιφόρνια λέγεται ότι θα λανσάρει τρία διαφορετικά μοντέλα μέσα στο 2017, το ένα από τα οποία θα έχει πιο σπορ στυλ και κυρτή οθόνη. Οι άλλες δύο συσκευές θα έχουν τις κλασικές επίπεδες οθόνες, όπως και τα προηγούμενα μοντέλα της Apple, σύμφωνα με μια ασιατική ιστοσελίδα που επικαλείται έγκυρες πηγές.

samsunggal2

Αυτή, ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχει φημολογία για ένα iPhone με κυρτή οθόνη, ενώ ένας καλλιτέχνης είχε σχεδιάσει και στο παρελθόν ένα αντίστοιχο μοντέλο, όταν παρόμοιες φήμες κυκλοφορούσαν και για το iPhone 6.

Επιπλέον, έχει αναφερθεί στο παρελθόν ότι η Apple έχει συναντηθεί με την LG και τη Samsung για να συζητήσουν θέματα σχετικά με την παραγωγή οθονών με συγκεκριμένο φωτισμό.

samsunggal3

Εξάλλου τόσο η LG όσο και η Samsung είναι μεταξύ των προμηθευτών της Apple. Επιπλέον, οι OLED οθόνες, για τις οποίες γίνονται οι συζητήσεις χρησιμοποιούν λιγότερη ενέργεια και είναι γενικά πιο φωτεινές από τις LED.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι σήμερα, μόνο η Samsung επωφελείται από αυτή την τεχνολογία ξεκινώντας την κυκλοφορία αυτών των κυρτών οθονών. Η Apple παράλληλα ψάχνει τρόπους για την αύξηση των πωλήσεών της που παρουσίασε πτώση ενώ υπάρχουν προβλέψεις για μεγαλύτερη πτώση.

Έτσι παρουσιάζοντας ένα νέο iPhone με διαφορά στην εμφάνιση από τους προκατόχους του, θα μπορούσε να βοηθήσει να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον των καταναλωτών για τα smartphone.

samsunggal1

newsbeast.gr