Μετά το δυστύχημα, στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, ΕΚΑΒ και δέκα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, σύμφωνα με ανάρτηση της Πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τέσσερα άτομα που επέβαιναν στο ΙΧ όχημα, δύο άντρες και δύο γυναίκες (20 – 25 ετών), σκοτώθηκαν ακαριαία, ενώ υπάρχουν και τραυματίες μεταξύ των επιβαινόντων στο λεωφορείο. Το πέμπτο άτομο που επέβαινε στο ΙΧ νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Νεότερες πληροφορίες, αναφέρουν πως το άτομο που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση είναι ο οδηγός του ΙΧ.

Όλα ξεκίνησαν όταν το ΙΧ έχασε τον έλεγχο, συγκρούστηκε σφοδρά σε διερχόμενο λεωφορείο και κόπηκε στη μέση με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους οι επιβαίνοντες.

Το δυστύχημα

Το αυτοκίνητο συγκρούστηκε με λεωφορείο λίγο μετά το βενζινάδικο στους Τοξότες με κατεύθυνση προς Ξάνθη με αποτέλεσμα τέσσερα άτομα να χάσουν τη ζωή τους και άλλοι έξι να τραυματιστούν ελαφρά.

Μετά την ανάσυρση των τεσσάρων ατόμων από την Πυροσβεστική, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ξάνθης όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός τους. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο οδηγός του ΙΧ έχασε τον έλεγχο και σφηνώθηκε στην κυριολεξία στο λεωφορείο.

Σημειώνεται δε ότι στο λεωφορείο, το οποίο βγήκε κι αυτό εκτός δρόμου, επέβαιναν αρκετοί εργαζόμενοι οι οποίοι μεταφέρονταν σε τοπική επιχείρηση.


Πηγή