Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε το πρωί της Παρασκευής και η 25χρονη γυναίκα που συνελήφθη με την Πόλα Ρούπα και εμφανιζόταν ως η μπέιμπι σίτερ του εξάχρονου παιδιού της.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, το κατηγορητήριο για την 25χρονη άλλαξε με βάση στοιχεία και ευρήματα που προέκυψαν από το σπίτι που διέμενε η Πόλα Ρούπα στην οδό Ζαϊμη στην Ηλιούπολη και τη γιάφκα και ενώ αρχικά ήταν για υπόθαλψη, προστέθηκε και η συμμετοχή στον Επαναστατικό Αγώνα.

Η 25χρονη μετά τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη τον Ιούλιο του 2014, ,φέρεται μαζί με έναν 34χρονο Αντώνη Σταμπούλο – που είχε συλληφθεί τον Οκτώβριο στο Βύρωνα- να άλλαξαν τα κρησφύγετα και να μετάφεραν τις γιάφκες του Επαναστατικού Αγώνα.

Η ίδια φέρεται να βοήθησε στην ενοικίαση του σπιτιού της Ρούπα στην Ηλιούπολη το Σεπτέμβριο του 2014 και του γκαράζ γιάφκα στον Αλιμο λίγο μετά τη σύλληψη του Σταμπούλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ευρήματα την συνδέουν και με άλλο οίκημα που φέρεται να έχει νοικιάσει ο Σταμπούλος στην οδό Καλιφρονά στην Κυψέλη.

 

Η 25 χρονη η οποία διέμενε σε άλλο διαμέρισμα στον Αγιο Δημήτριο επί της οδού Αθανασίου Διάκου.

Η 25 χρονη δεν φαίνεται να έχει απασχολήσει στο παρελθόν την αστυνομία ενώ είχε αναλάβει ρόλο baby sitter του παιδιού της 48χρονης συντρόφου του Μαζιώτη.

Η ίδια πάντως ήταν της απολύτου εμπιστοσύνης της Ρούπα, φαίνεται να ανήκει στον αντιεξουσιαστικό χώρο και εξετάζεται εάν συμμετείχε σε ενέργειες όπως η ληστεία στην τράπεζα της Μαλεσίνας και άλλες.

Ο παππούς της 25χρονης που οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ μαζί με τη Ρούπα μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και δεν μπορούσε να κρύψει την έκπληξή του για όσα έγιναν περίπου στις 06:30 το πρωί. Όπως είπε, η 25χρονη γυναίκα είναι εγγονή και νοίκιαζε την γκαρσονιέρα, ωστόσο εκείνος δεν γνώριζε το παραμικρό για την σύντροφο του Νίκου Μαζιώτη.