Υλικά για 2-4 άτομα

  • 1 φλιτζάνι τσαγιού ζωμός κότας
  • 1/4 κουταλιά του γλυκού κανέλα
  • 3-4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι φρέσκο
  • 4 στήθη κοτόπουλου
  • 1 φλιτζάνι λευκό κρασί

Εκτέλεση

  1. Σε ξύλο κοπής κόβετε τα στήθη κοτόπουλου σε φέτες περίπου ενός εκατοστού και αλατοπιπερώνετε.
  2. Ρίχνετε σε ένα τηγάνι το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και ρίχνετε τα φιλέτα.
  3. Τα σοτάρετε καλά από όλες τις πλευρές μέχρι να αρχίσουν να ροδίζουν.
  4. Σβήνετε με το λευκό κρασί και αφήνετε να εξατμιστεί το αλκοόλ.
  5. Προσθέτετε το ζωμό κότας και συνεχίζετε το μαγείρεμα σε δυνατή φωτιά μέχρι να εξατμιστούν τα μισά υγρά.
  6. Βάζετε τη κανέλα και ανακατεύετε.