Υλικά για 2-4 άτομα
- 1 φλιτζάνι τσαγιού ζωμός κότας
- 1/4 κουταλιά του γλυκού κανέλα
- 3-4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι φρέσκο
- 4 στήθη κοτόπουλου
- 1 φλιτζάνι λευκό κρασί
Εκτέλεση
- Σε ξύλο κοπής κόβετε τα στήθη κοτόπουλου σε φέτες περίπου ενός εκατοστού και αλατοπιπερώνετε.
- Ρίχνετε σε ένα τηγάνι το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και ρίχνετε τα φιλέτα.
- Τα σοτάρετε καλά από όλες τις πλευρές μέχρι να αρχίσουν να ροδίζουν.
- Σβήνετε με το λευκό κρασί και αφήνετε να εξατμιστεί το αλκοόλ.
- Προσθέτετε το ζωμό κότας και συνεχίζετε το μαγείρεμα σε δυνατή φωτιά μέχρι να εξατμιστούν τα μισά υγρά.
- Βάζετε τη κανέλα και ανακατεύετε.