Υλικά για 2-4 άτομα

  • 2  κουταλιές σούπας μαγιονέζα για κάθε τορτίγια
  • 6  πίτες τορτίγιας 20 εκ. η καθεμία
  • 12 φέτες καπνιστή γαλοπούλα στήθος
  • 1 ντομάτα κομμένη σε φέτες
  • 12 φέτες τυρί τσένταρ
  • 6  φύλλα μαρουλιού

Εκτέλεση

  1. Απλώνετε τις τορτίγιας στον πάγκο της κουζίνας. Στη συνέχεια απλώνετε τη μαγιονέζα σε κάθε πίτα τορτίγιας.
  2. Προσθέτετε από 2 φέτες γαλοπούλα – τσένταρ σε κάθε τορτίγα, 1 φύλλο μαρούλι, 3 φέτες ντομάτας.
  3. Έπειτα τυλίγετε σε ρολό κάθε πίτα τορτίγιας προσεκτικά.
  4. Βάζετε στο ψυγείο για 15 λεπτά και σερβίρετε.